От края на миналата година Емили Ратайковски е свободна жена след

...
От края на миналата година Емили Ратайковски е свободна жена след
Коментари Харесай

Емили Ратайковски и липсата на кураж да напусне съпруга си

От края на предходната година Емили Ратайковски е свободна жена откакто взе сложното решение да се раздели със брачна половинка си Себастиян Беър-Маклард.

През тези месеци моделът по този начин и не се решаваше да влезе в конкретика по отношение на раздялата, само че се знаеше, че тя е подбудена от изневери на брачна половинка ѝ.

Сега в подкаста Going Mental With Eileen Kelly Емили Ратайковски хвърля малко повече светлина към разпадналия ѝ се брак. Моделът споделя, че много време преди раздялата не се е чувствала щастлива, само че не е имала куража да приключи връзката си.

" Бях доста, доста нещастна ", добавя тя. Емрата разяснява още, че в даден миг е тежала към 45 кг и била плашещо слаба, като това се е дължало на обстоятелството, че не е щастлива. Но все пак твърди, че е пробвала какво ли не, с цел да избави брака си.

" Опитах да вземам антидепресанти. Бях сигурна, че нещо с мен не е наред. " Цялото отрицателно прекарване е предиздвикало Ратайковски да си научи урока, че би трябвало да се доверява на инстинктите си.

Относно обстоятелството, че брачният партньор ѝ е изневерявал Емили Ратайковски твърди, че мъжете не костват и няма значение кой си и какъв брой съвършен си - тъй като това не ти подсигурява сигурност и честност във връзката.

Моделът поучава всички дами, които не се усещат добре във връзките си, просто да си тръгнат, тъй като по този начин ще са по-добре, написа Entertainment Tonight. " Не осъзнавах, че в действителност ще бъде толкоз прелестно още веднъж да бъда себе си. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР